17.10.12

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Τα νέα μέτρα λιτότητας και ο προϋπολογισμός του 2013 οδηγούν την ελληνική κοινωνία σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή, που όμοιά της άλλες χώρες μόνο εν καιρώ πολέμου έχουν βιώσει.

Η απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την αναγκαία κλιμάκωση των αγώνων διαρκείας ενάντια στα αντικοινωνικά και βάρβαρα νέα μνημονιακά μέτρα, που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόϊκα και να στείλει ηχηρό μήνυμα ανυπακοής και ανατροπής στους ηγέτες της ΕΕ, που θα συνεδριάζουν την ίδια μέρα στις Βρυξέλλες μεταξύ άλλων και για το ζήτημα της Ελλάδας.

Η βαθιά ταξικότητα των προωθούμενων μέτρων είναιπλέον όχι μόνο ξεκάθαρη αλλά και απροκάλυπτα κυνική και επιθετική ενάντια στον κόσμο της εργασίας και στα δικαιώματά του. Απέναντι σε αυτή τη ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη δυναμική, μαζικήκαι ενωτική κλιμάκωση των αγώνων, όπως απαιτούν οι σημερινές περιστάσεις.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην απεργιακή κινητοποίηση και στην πορεία που θα ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 10 π.μ., από το Εργατικό Κέντρο Άρτας.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για να μην ψηφιστούν τα μέτρα-"λαιμητόμος" για την κοινωνία.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, για την ακύρωση των μνημονίων, για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης, για μια κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!


Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: