31.5.12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Β. Μαρινάκης ήθελε να κόψει τον Τ. Μητρόπουλο και να μπει ο Γ. Ανατολάκης

Οικονομικό και πολιτικό είναι το παρασκήνιο για όσα έγιναν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ με την υποψηφιότητα στη Β Πειραιώς του Τ. Μητρόπουλου και του (πρ. βουλευτή του ΛΑΟΣ) Γ. Ανατολάκη. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης!


Στις εκλογές της 6ης Μαΐου στη Β Πειραιώς ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τ. Μητρόπουλος κατέλαβε την τέταρτη θέση (πρώτος ο Γ. Τραγάκης, δεύτερος ο Τ. Νεράντζης, τρίτος ο Φ. Κρανιδιώτης). Μετά την «έλευση» από τον ΛΑΟΣ του Γ. Ανατολάκη (που ήταν βουλευτής της Β Πειραιώς) «ετέθη ζήτημα» (για να το πούμε ευγενικά) ώστε να τοποθετηθεί στην τέταρτη (και θεωρούμενη ως εκλόγιμη) θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ ο Γ. Ανατολάκης.

Ένας από αυτούς που έθεσε το «ζήτημα», σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο Β. Μαρινάκης. Λέγεται ότι το κατέστησε σαφές και στην ηγεσία της ΝΔ, αλλά και στον Τ. Μητρόπουλο,ο οποίος εργάζεται στον Ολυμπιακό…

Ωστόσο ο Τ. Μητρόπουλος δεν αποδέχθηκε την «απόφαση» του Β. Μαρινάκη, προσέφυγε στην ηγεσία της ΝΔ και τελικά η απόφαση του Α. Σαμαρά ήταν να διατηρήσει την θέση που κέρδισε με το σπαθί του. Τώρα τι θα κάνει με τον Ολυμπιακό και τον Β. Μαρινάκη, είναι μία άλλη (προσωπική του) υπόθεση.


www.avantipopolo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: