13.10.12

Η Όλγα Γεροβασίλη σε συνάντηση με αντιπροσωπεία των πυροσβεστων πενταετους υποχρέωσης.

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, κ. Αλέξανδρο Βλαχογεώργο και αντιπροσωπεία του Σωματείου Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Π. Ε. Άρτας,.
Συζητήθηκαν τα εργασιακά τους προβλήματα, που δημιουργήθηκαν μετά τις βίαιες μεταβολές από την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής.
Υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι οι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς, υπερωρίες και επιδόματα, σε συνδυασμό με την μη ανανέωση της πενταετούς σύμβασής τους από το νέο έτος, θα έχουν άμεση επίπτωση στηνπροστασία του δασικού πλούτου και φυσικού περιβάλλοντος της χώρας
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τόνισε ότι η λειτουργία ενός υποστελεχωμένου Πυροσβεστικού Σώματος εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια περιουσία και την ασφάλεια των πολιτών.
Η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε από τους πυροσβέστες να βρίσκονται σε συνεχή επαφή μαζί της, δηλώνοντάς τους πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την θεσμική και πολιτική διεκδίκηση των λύσεων που απαιτούνται, ώστε να κατοχυρωθεί η ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του κράτους.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: