5.2.10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΤΑ 16 – 02 – 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΤΑ 16 – 02 – 2010

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρτας του Συνασπισμού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

«Οι γκαουλάϊντερ της Ευρωπαϊκής Ενωσης αποθρασύνθηκαν.
Η κυβέρνηση υποτελής, όσο τους δίνει αυτοί ζητάνε παραπάνω.Τώρα βάζουν στο μάτι και τον δέκατο τέταρτο μισθό.
Η κατάσταση στην Ελληνική Οικονομία και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι αποτέλεσμα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, πολιτικές που διεύρυναν την φοροδιαφυγή, ανέχτηκαν την κερδοσκοπία, προχώρησαν σε ιδιωτικοποιήσεις και σε επιλογές που αποδιάρθρωσαν παραγωγικούς τομείς της οικονομίας.
Η Κυβέρνηση λειτουργεί σαν υπάλληλος αυτών των συμφερόντων και υλοποιεί τις αντεργατικές εντολές των κυρίαρχων κύκλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόγραμμα σταθερότητας που κατέθεσε σε συνδυασμό με την επιτήρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παίρνει χαρακτήρα οικονομικής κατοχής και είναι η έκφραση της πιο βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής.
Η χώρα μας μετατρέπεται σε προτεκτοράτο, αφού κάθε δαπάνη θα προσυπογράφεται από ξένους ελεγκτές.Προωθούνται μέτρα, που εκτός από ληστρικά για το εισόδημα και τα εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, είναι αναποτελεσματικά αφού περιορίζουν την αγοραστική ικανότητα, οδηγώντας την οικονομία στην ύφεση ενώ θα εκτινάξουν την ανεργία στα ύψη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Αυτή την οικονομικά αναποτελεσματική και κοινωνικά άδικη πορεία καλούνται οι εργαζόμενοι να με τους αγώνες τους να την σταματήσουν.

Στις 24 Φεβρουαρίου κανένας στη Δουλειά, όλοι στους δρόμους, στην γενική απεργία.
Αντιπαλέψτε την προσπάθεια να χωρίσουν τους εργαζόμενους, σπάστε τον τρόμο που καλλιεργεί η Κυβέρνηση με την συνδρομή των μεγαλοδημοσιογράφων και των καναλαρχών.

Η επιτυχία της Απεργίας στις 24 Φεβρουαρίου ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή αυτής της αντεργατικής βάρβαρης πολιτικής.
Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο, μπορούμε να τους σταματήσουμε.
Μπορούμε να νικήσουμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10 ΤΟ ΠΡΩΪ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: